Iedereen een helder

en persoonlijk pensioen.

Met ingang van 1juli 2015 is de Wet Pensioencommunicatie in werking getreden. De Wet Pensioencommunicatie moet ertoe leiden dat werknemers en gepensioneerden een persoonlijker en transparanter overzicht van hun pensioen krijgen. Het verplicht pensioenuitvoerders en werkgever informatie te verstrekken die aansluit bij de wensen van de deelnemer. Tevens dient helder te worden welke mogelijkheden een deelnemer heeft, en wat de gevolgen kunnen zijn van onvoorspelbare scenario’s (werkloosheid, overlijden et cetera).

In dit kader is het derhalve van belang dat de werknemers van een onderneming beter geïnformeerd worden over hun pensioen, en in het bijzonder over de onzekerheden die kleven aan het pensioen Deze verantwoordelijk ligt grotendeels bij de pensioenuitvoerder, echter vanuit het aspect ‘goed werkgeverschap’  heeft de werkgever de verantwoordelijkheid en mogelijk verplichting om periodiek de werknemers te informeren over hun pensioen.

Natuurlijk willen uw werknemers transparantie over hun pensioen. Hoe u dit aanpakt?

Contact

Wilt u dat wij contact opnemen?

Wilt u meer informatie of een afspraak met een van onze consultants? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u zelf contact opnemen?

ZKR Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van pensioenen. Onze consultants staan voor u klaar en helpen u graag met al uw pensioenvraagstukken.

Neem zelf contact op

ZKR Pensioenconsultants
Meerendonkweg 25 | 5216 TZ ‘s-Hertogenbosch
+31 (0) 88 – 23 64 884
info@zkrp.nl

Direct een afspraak inplannen?

Wilt u liever direct een afspraak maken? Geen probleem, klik op de button hieronder om direct een afspraak met een van onze consultants in te plannen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.