Hoe heeft u als werkgever

uw eigen pensioen geregeld?

Pensioenopbouw

Alvorens gestart kan worden met het toezeggen van een pensioenregeling zal eerst een inventarisatieanalyse worden toegepast. Hier zal geanalyseerd dienen te worden welke aspecten belangrijk zijn. Hierin komt ook naar voren of een fiscaal pensioen in eigen beheer gunstig is of dat er een alternatief beter aansluit. Als directeur-grootaandeelhouder heb je een bijzonder fiscale positie. Immers ben je als DGA werkgever maar ook werknemer. Gezien de complexiteit en de ruimere fiscale mogelijkheden verdient het aanbeveling dat het opzetten van een pensioenregeling voor de DGA zorgvuldig wordt uitgevoerd. ZKR kan u hierin assisteren.

Financiële planning

Heeft u een duidelijk beeld van uw vermogen en uw inkomen voor nu én in de toekomst? Denkt u er weleens bij na of uw huidige situatie aansluit bij uw wensen voor de toekomst? Stelt u zich eens de volgende vragen:

  • Hoe is mijn ‘oude’ dag geregeld?
  • Ben ik (te) goed verzekerd?
  • Wat zijn de gevolgen van een overlijden?
  • Wat zijn de gevolgen van een eventuele echtscheiding?

ZKR kan een persoonlijk financieel plan bieden, waarmee uw huidige positie in kaart brengen alsmede kunnen laten zien wat bepaalde belangrijke gebeurtenissen in uw leven voor impact hebben op uw vermogen en inkomen.

Heeft u aan uw eigen pensioen gedacht? Ook daar helpen wij u graag bij.

Contact

Wilt u dat wij contact opnemen?

Wilt u meer informatie of een afspraak met een van onze consultants? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u zelf contact opnemen?

ZKR Pensioenconsultants is dé specialist op het gebied van pensioenen. Onze consultants staan voor u klaar en helpen u graag met al uw pensioenvraagstukken.

Neem zelf contact op

ZKR Pensioenconsultants
Meerendonkweg 25 | 5216 TZ ‘s-Hertogenbosch
+31 (0) 88 – 23 64 884
info@zkrp.nl

Direct een afspraak inplannen?

Wilt u liever direct een afspraak maken? Geen probleem, klik op de button hieronder om direct een afspraak met een van onze consultants in te plannen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.